Irina ioana baiant - FOTO Irina Baian╚Ť a atras toate privirile la festivitatea dedicat─â Simonei Halep ┬╗ C├ónt─ârea╚Ťa e cunoscut─â ├«n toat─â lumea ╚Öi a stat la mas─â cu Vladimir Putin!

Ioana baiant irina Biografia Irina

Ioana baiant irina Irina Ioana

Concert Extraordinar Irina Baiant, Aug 2020

Ioana baiant irina Doru Todoru╚Ť

Ioana baiant irina Doru Todoru╚Ť

Ioana baiant irina Irina Baiant

Irina Baiant

Ioana baiant irina TALENT, NATURALEȚE,

Irina Baiant

Ioana baiant irina Adina Necula

Ioana baiant irina Concert Extraordinar

Ioana baiant irina Doru Todoru╚Ť

Ioana baiant irina TALENT, NATURALEȚE,

FOTO Irina Baian╚Ť a atras toate privirile la festivitatea dedicat─â Simonei Halep ┬╗ C├ónt─ârea╚Ťa e cunoscut─â ├«n toat─â lumea ╚Öi a stat la mas─â cu Vladimir Putin!

Unde incepe si unde se termina nobletea? Am multe concerte ├«n ╚Ťar─â, ├«n str─âin─âtate un turneu ├«n China la ├«nceput de decembrie, apoi concerte ├«n Belgia,Olanda, Rusia, Fran╚Ťa , Anglia ╚Öi Austria.

  • Cum te sim╚Ťi c├ónd faci parte dintr-o asemenea produc╚Ťie? Care este bucata muzical─â cea mai apropiat─â de inima ta? Irina Baian╚Ť a participat al─âturi de Doru Todoru╚Ť, ├«n 2016, la etapa na╚Ťional─â a concursului Eurovision.

  • A and Uyanga- ethincal singer from Mongolia.

  • Unele povesti sunt menite a traversa epocile cu lejeritatea unui bule de sampanie rostogolite intr-un pahar din cristal, in timp ce altele privilegiate par a avea rezervat un bilet de acces in cotloanele cele mai ascunse ale sufletului.
2021 eem.i2pi.com